WhatsApp

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

15 yıllık üretim, ihracat ve ithalat deneyiminden almış olduğu güçle, 2004 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulan temizlik ürünleri üreticisi ve tedarikçisidir.

 

Uzmanlığın ve yeniliğin önemine inanan Elmop, zengin makina parkuru ve profesyonel elemanları ile müşteri ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilecek alt yapıya sahiptir.

 

2017 yılında Eviday “Ev Gereçleri” markası altında, mutfak-banyo aksesuarları ve ev gereçlerinde üstün kalite de ürün üretmeye başlamıştır.
Elmop Temizlik Ürünleri ve Eviday Ev Gereçleri; yeni trendleri takip edip, bünyesinde bulunan ARGE ve tasarım uzmanları ile mevcut kalitesini sürdürmeyi, yeni üretim hatları ve makine yatırımları ile sektöre yön veren yeni ürünler üretmeyi hedeflemektedir.

 

Üretilen ürünlerin fabrika bünyesinde bulunan uzman satış ve lojistik aracılığıyla, Türkiye genelindeki tüm müşterilerine tam zamanlı sevkiyat yapılmaktadır.
2019 yılına gelindiğin de 5000 m2 alandan oluşan üretim sahası, 55 profesyonel eleman ile sürekli teknolojik yatırımlar yaparak üretime devam etmektedir.